DONGGUAN KODI PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD

Wat is CNC-verwerking?

Tijd vrijgeven: 2021-08-04 09:14:12  Hits: 12

generally, CNC-bewerking verwijst meestalnaar precisie-bewerking die wordt gecontroleerd door Computer Digital Control, CNC Machining Draaibank, CNC-bewerkingsmalenmachine, CNC mechanische saai en freesmachine, enz. 

CNC, ook bekend als Computer Gong, CNCCH of CNC Machinegereedschap, is eigenlijk een term. 

later in Hong Kong, werd het in de Pearl River Delta van het vasteland geïntroduceerd. In feite is het een CNC-freesmachine. In Guangzhou, Jiangsu, Zhejiang en Shanghai, zijn CNC-bewerkingscentra eennieuw type bewerkingsstechnologie. De hoofdtaak is om de handler te compileren, wat het oorspronkelijke handleiding is. Ganaar computerprogrammering. Natuurlijk moet de ervaring handmatig worden behandeld

CNC-bewerking, heeft de volgende voordelen:

Het aantal mallen is sterk verminderd en complexe vormen kunnen worden verwerkt zonder complexe mallen.

 

if u wilt wijzigen De vorm en grootte van het onderdeel hoeft alleen het Part Processing-programma te wijzigen, dat geschikt is voor de ontwikkeling en wijziging vannieuwe producten.

De verwerkingskwaliteit is stabiel, denauwkeurigheid van de verwerking is hoog en de herhaaldenauwkeurigheid is Hoog, wat voldoet aan de vereisten van vliegtuigverwerking.

in het geval van multi

variety en kleine-batch-productie, de productie-efficiëntie is hoger en de tijd voor productie-voorbereiding, kaninspectie en procesinspectie en procesinspectie, en De pauze tijd kan worden verminderd met behulp van het beste snijbedrag.-

it kan complexe contouren aan die moeilijk te hanteren zijn met conventionele methoden, en kunnen zelfs enkele onbeslist onderdelen aan.

the bovenstaande is het einde van de introductie over Cn C Machineren.

 

hope Het is handig voor u.


voorgaand: Aandacht voor de slijpvereisten v...

volgende: De grote reden waarom CNC-hardwar...